Category: Train de Trainer

Dus je wilt liever

Als trainer leer ik nog elk jaar nieuwe technieken door een training van andere trainers bij te wonen. Sommige nieuwe technieken passen zo bij wat ik wil bereiken dat ik meteen kijk hoe ik ze in mijn trainingen kan integreren. Op die manier zorg ik dat mijn deelnemers aan een Train-de-trainer er ook hun voordeel mee kunnen doen. Een voorbeeld van een techniek die ik sinds een jaar geregeld in mijn train-de-trainers gebruik is “Positief labellen”. De reacties van deelnemers op deze techniek zijn zeer positief, net zoals mijn reactie was toen ík het leerde.

Hoe het werkt? Lees verder…

Contactformulier

Kom met ons in gesprek over je doelstelling, uitdaging of idee

Naam
E-mail
Bericht

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps, controleer de invulvelden!
© 2014-2020 2enable | Foto’s by RachelBrigitta Productions | Webdesign Sites & Search